Novarc recognized within digital innovation team

MKM_eriauhindOn November 27 the conference Construction 2020+ took place in Cinamon Kosmos in Tallinn. A special prize issued by the the Ministry of Economic Affairs and Communications “Best digital innovation project 2019” was awarded to T1 Mall of Tallinn.

Project team:
Client: Tallinna Moekombinaat AS
Designers: Novarc Group AS, Civen OÜ, E-Betoonelement AS, IB Aksiaal OÜ, Melior Projekt OÜ, AS Merko Ehitus Eesti
Contractor: AS Merko Ehitus Eesti

In T1, the design process and collaboration organisation was based on BIM execution plan. In the plan, the principles of collaboration within the design and construction management teams were agreed, also the requirements for the building information models. Both the design and construction were based on BIM models. These were used by the client, supervision, designers, subcontractors and the contractor.

For more see the article in Forte: Digital construction – for whom and why?

Detta inlägg är publicerat i Okategoriserad. Bokmärk permalänken. Både kommentarer och trackbackar är avstängda.

EA Reng tegi läbi põhjaliku identiteedimuutuse ning tegutseb nüüd uue nime all Novarc. Koos sisemise arenguga on astutud oluline samm ka väliselt. Nimi Novarc sümboliseerib ambitsiooni viia ehitus kui oluline majandusvaldkond innovatsiooni teele ning võtta kasutusele kõigi osapoolte koostööd toetavad tehnoloogiad.

×